Resumé

C på apporteringsträning
 
Jaha, och där mattens semester upphörde så upphörde även den exemplariska uppdateringen på denna blogg. Men tro inte att Callabaliken har legat på latsidan för det! Nedan följer en ypperligt kort beskrivning av veckans höjdpunkter.
 
I tisdags var det träning för Tränarn, som alla andra tisdagar. Hussen har bett att få köra lite hund på sistone så han var också den som rattade Callopsen, och typiskt nog var det dummyhämtning för hela slanten. Att hussen får göra allt som är roligt! C och hussen skötte sig i alla fall förträffligt och fick in alla dummys som kastades med kommentaren "expemplariskt arbete". Tack å bock!
 
I onsdags var vi ett gäng med mattar, husse och jaktlabradorer och tränade vid en sjö. För Callabalikens del innebar det plask i sjön och inhämtning av två dummys (endast för att få henne att simma lite). Hon skötte sig helt ok med tanke på situation och störningar och det var fantastiskt trevligt att hänga med likasinnade.
 
Torsdagen bjöd på skogshäng och höjdpunkten för C var nog när hon hittade ett ruttet bananskal som hon käkade upp. Det kom ut idag i form av långa, bruna trådar. Mums!
 
Och idag då... hussen fick äran att gå ett spår med henne för spårinstruktören. 400 m, 15 h liggtid. Enligt uppgift ska hon ha strulat lite på första vinkeln och snurrat runt på återgången men i övrigt löst uppgiften på ett lysande sätt.
 
Nu vet ni var vi har hållt hus! Stay tuned för nya äventyr!
 
/Matten
Upp