Ett nytt intresse

Det nyårsmålet prickade vi av fort. Idag var det dragpremiär för Callabaliken och tjohej, vad roligt det var! Jag kände mig väldigt ofräsch i kroppen så jag slängde upp hussen på ett par plastskidor för 129 kr och off they went! Till en början blev C väldigt störd när det tog stopp i linan, det var ju trögt att komma igång och då vände hon sig om några gånger och bet lite frustrerat i linan som höll henne tillbaka. Men hon förstod fort vad hon skulle göra, mycket fortare än jag trodde. Till en början sprang jag framför och agerade hare, men snart behövdes jag inte längre. Svansen gick som en piska under hela det korta träningspasset och hussens smile sträckte sig från öra till öra. Det här kommer vi definitivt att göra igen.
 
 
Nästa gång hoppas vi på några minusgrader så det inte är lika tungt och så naturligtvis att matten kan få ställa sig på skidorna. Efter min lilla springtur som hare gav min kropp helt upp och numera kan jag bara röra mig väääldigt långsamt utan att få ont, så det var nog ett klokt beslut av mig att avstå. Frustrerande när man blir slav under sin egen fysiska hälsa...
 
Imorgon är det dags för arbetsvecka igen, vilket innebär tråkig kvällsaktivering för Callabaliken. På tisdag är det dock dags för årets första träning hos Tränarn. Hurra, så roligt! Men innan vi tar tag i veckans alla måsten så ska vi kura ihop oss i en liten hög i soffan, äta soppa och bara njuta av lugnet för jobbstormveckan.
 
 
På återseende!
/Matten
Upp