C&V Cribs

Idag är det alla hjärtans dag och förutom att det innebär att jag skänker lite extra varma tankar till husse&hund under dagen så innebär det också att det endast är två (2!!) veckor kvar till Vilda Bebin flyttar in. Ett viktigt steg i processen har varit att hitta en dubbelbur som passar vår lilla bil. Det har visat sig vara lättare sagt än gjort, men häromdagen stod en sprillans ny, svindyr och fin hundbur i vårt garage. De sista finjusteringarna gjordes i bäckmörker medelst en ficklampa som enda ljuskälla och under tiden fick C provsitta sitt nya crib, vilket hon gjorde med stor glädje. Det blev en stor succé och om Callabaliken tycker om sin bur kommer den nog duga åt Vilda Bebin också.
 
 
I övrigt kantas tillvaron av avblåsta planer. I lördags skulle vi hälsat på V, men uppfödaren blev förkyld och fick ställa in. Tror ni att vi hade sett fram emot det lite eller? Jaja, den som väntar på något gott...
 
Nästa helg skulle vi egentligen tränat apportering med Cs syster men det fick vi dessvärre blåsa av då hennes löphormoner ställer till det, och vi får hitta på någonting roligt tillsammans med vår husse istället. Det är trots allt så att Cs ensamtid kommer bli mer sällsynt inom den närmsta tiden och då är det bäst att passa på att njuta så länge det varar.
 
/Matten
Allmänt | |
Upp