En liten lägesuppdatering.

 
 
Tjejerna har verkligen hittat varandra. Det är fint att se hur snabbt C tog Vilda bebin till sitt hjärta och nu är hon hela tiden väldigt mån om att hålla koll på sin lillasyster. De sover tillsammans och leker tillsammans och C är världens tålmodigaste vad gäller att bli biten i tassarna eller trampad på när hon sover. Det är fint, och jag tror det har löst sig till det bästa möjliga.
 
 
Apropå löst sig: Vilda bebin har dragits med en lös mage sedan i torsdags kväll och trots att vi följt både egna och uppfödarens råd så står vi lite handfallna. Hon är pigg och glad och äter och dricker som hon ska, men det blir inte mycket sömn för varken henne eller oss eftersom hon vill ut ungefär varannan timme. Vår stackars lilla fis, som ändå är så duktig och säger till när hon behöver ut.
 
 Trångt med två hundar mellan benen... kanske fungerar i någon månad till.
 
Kort sagt går det mesta bra, förutom den strulande valpmagen. Det är en väldigt klok och lugn valp, som hellre sätter sig ner och kontemplerar situationen än huvudstupa kastar sig in i den som älskade Callabaliken, och av det jag sett av henne och hennes personlighet så är jag både imponerad och ordentligt förälskad. Fina, fina vovve. Vilka tjejer jag har!
 
/Matten
Upp