Första vårdagen 2017

V med en fin skatt och lååång, hög svans
 
Idag kom våren och ingen var gladare över det än Vilda bebin som har varit en riktig fryslort i snön och vinden som varit och dessutom lyckats dra på sig en mindre urinvägsinfektion. Hela familjen styrde mot sandtaget och där fick V gå på upptäcksfärd och utforska världen som den ser ut utanför lägenheten och närmsta gräsplätten utanför.
Lilla sötlurven. Jag älskar hennes sträva päls.
 
Som med så mycket annat tog V det hela med ro och efter att ha nosat runt, förflyttat sandtagets alla mini-pinnar till sina korrekta platser och övat en och annan inkallning somnade hon gott i vårsolen.
 
Kommer glatt på inkallning
 
C fick en lite längre promenad runt själva sandtaget tillsammans med mig och vi hade några allvarliga diskussioner om fotgående, och rent allmänt hur man ska bete sig. Sedan V kom till hushållet har C insett att hon klarar sig undan en hel del och glatt anammat denna praktiska livsstil... nåja, det krävdes inte så mycket övertalning för att hon skulle återgå till att vara en duktig hund i alla fall och när vi kom tillbaka fick hon apportera järnet tillsammans med hussen. Det var en trött och nöjd Callfis som kom tillbaka till mig och V efter ett tag.
 
C aka "Scarface", som hon kallats senaste veckan sedan hon drog på sig såret vid ögat tidigare under veckan.
 
/Matten
Upp