Liten blir stor

 
Nu var det ett par veckor sedan sist, men så blir det så här i slutet av terminen, innan semestern. Jag tjatar fortfarande på att hussen ska skriva ett inlägg om senaste WT-starten och även öppenklasspåret, men han prioriterar envist sina tentor av någon outgrundlig anledning, så kanske efter tentaperioden...
 
Callfisen löper (alldeles för tidigt egentligen) och Vildhunden växer så det knakar. Som ni ser på bilden här ovan är hon snart lika stor som sin syster. Så fort det går!
 
Valpkursen är snart slut och V har varit en stjärna. En så lugn, trygg och fokuserad valp med så mycket will to please har jag aldrig haft förut och kommer nog aldrig att få heller. Det blir kul att sätta igång med apporteringsträningen så småningom, för om hon sköter sig lika bra där kan vi få mycket roligt tillsammans. Men mantrat skynda långsamt ekar hela tiden i huvudet. Vi ska inte stressa, inte skynda, vi har all tid i världen vad gäller att hämta dummys.
 
Det blev ett innehållslöst inlägg idag, enbart för att kika in och hålla bloggen levande nu när tiden inte riktigt räcker till för att sitta vid datorn utanför jobbet. Men det blir bättre snart, jag lovar.
 
/Matten
Upp