Söndagsapportering.

 
Idag har fröken fräken fått hämta dummysar. Det har inte blivit så mycket apportering under vintern på grund av snö och is och för att vi har haft annat för oss men nu när snön försvann huxflux blev det till att plocka fram ett gäng dummys och testa om Callabalikens takter från förr sitter i. Vi testade några enkelmarkeringar, ett par dubbelmarkeringar, ett litet sök och en liten övning på kortare avstånd där vi diskuterade om man faktiskt får byta dummy alternativt försöka ta två dummys samtidigt. Hunden skötte sig för det mesta utomordentligt och tyckte det var trevligt att få jobba lite igen. Det blir spännande att se hur apporteringsarbetet utvecklas i år och var vi befinner oss om ett halvår.
 
/Matten
 

Jobbhelg i januari vs. en lite mysigare helg i december...

Idag är det en jobbarhelg vilket betyder att jag blir jordens tråkigaste matte. Min underbara och godhjärtade Callabalik förlåter mig dock och sover för det mesta bredvid, med undantag för när hon blir gosig och vill krypa upp i knät eller blir busig och drar av strumporna från mina fötter. Det senare är fruktansvärt, vet ni hur mycket det kittlas att bli labbebiten i fotknölen? 
 
Igår var vi ute och åkte lite mer skidor, vilket C tyckte var kanonkul. Men den videon bjuder jag på om några dagar och istället så får ni kika på en apporteringsvideo som vi klippte ihop en solig och fantastiskt vacker helg i december.
 
 
 
Nu ska jag fortsätta skriva på mitt evighetsarbete med deadline imorgon. Ibland ifrågasätter jag faktiskt mitt yrkesval, andra får i alla fall betalt för övertidsarbete...
 
 
 
Hallåååå, matte, är du klar snart?
 
/Matten

Vinterkärlek

 
Åh, så vi älskar vintern här hemma. Skidor, minusgrader, snö som yr och långa, härliga promenader genom vackra landskap. I helgen var vi ute hela dagen, både lördag och söndag, och varje dag på jobbet sitter jag och längtar efter att få vara ute i den friska vinterluften, leva och njuta av tillvaron.
 
... men det får vänta till helgen. Artiklar väntar på att läsas, papper väntar på att skrivas och studenter väntar på att få sina laborationer rättade ...
 
Tills dess får jag nöja mig med att bläddra igenom vackra vinterbilder på min vackra hund.
 
/Matten
Upp